Revisió cardiovascular esportiva

Revisió cardiovascular esportiva

Des de Cardiología Padilla & Moure t'animem que et duguis a terme periòdicament una revisió cardiovascular esportiva a Sabadell, per a cuidar la teva salut.

La pràctica d'esport i activitat física és fonamental per a mantenir un estil de vida saludable. No obstant això, també és important garantir que el teu cor estigui en òptimes condicions per a suportar la càrrega de treball addicional que l'esport pot imposar.

Valoració de risc relacionat amb l'esport a Sabadell

Revisió cardiovascular esportivaCom a professionals, avaluem la teva salut cardiovascular i et proporcionem recomanacions personalitzades per a maximitzar el teu rendiment esportiu i garantir la teva seguretat.

Durant la revisió cardiovascular esportiva, durem a terme una sèrie d'avaluacions exhaustives per a obtenir una imatge completa del teu estat de salut:

Et farem una entrevista en profunditat per a comprendre el teu historial mèdic, un examen físic complet i utilitzarem tecnologia d'avantguarda, com a electrocardiogrames (ECG), proves d'esforç o ecocardiografías, per a obtenir informació detallada sobre l'estructura i el funcionament del teu cor.

Una vegada que hàgim recopilat totes les dades necessàries, analitzarem minuciosament els resultats i et proporcionarem un informe detallat.

El nostre objectiu és proporcionar-te la tranquil·litat de saber que el teu cor està en bones condicions i que estàs prenent les mesures necessàries per a garantir el teu benestar mentre practiques esport.

Sol·licita la teva cita