Consulta de cardiologia a Sabadell

Consulta privada de Cardiologia Padilla & Moure. Demana cita.

Consulta de cardiología a Sabadell

Saps que l'arritmia més freqüent és la fibril·lació auricular? Les malalties cardiovasculars són la primera causa d'ingrés hospitalari i la segona causa de mort.

Els hàbits de vida cada vegada més sedentaris, l’estrés i la dieta participen en l'increment d'aquestes malalties. L'activitat esportiva, tot i ser beneficiosa, pot, si no es fa amb control i seguiment, predisposar a determinades malalties cardiovasculars.

A Cardiologia Padilla & Moure aplicarem les proves diagnòstiques necessàries per a assolir un diagnòstic precís, establint si fos addient, el tractament més idoni per a la patologia o risc de cada pacient.

Diagnòstic primerenc com a prevenció

Si pateixes opressió toràcica, tens palpitacions, fatiga, marejos o inestabilitat, si ja has estat diagnosticat d’alguna patologia cardiovascular i desitges una segona opinió mèdica, si busques proves complementàries o un tractament adequat a la teva situació, demana cita a la nostra consulta de cardiologia a Sabadell.

Trajectòria en el camp mèdic

A la consulta de cardiologia treballem els doctors Ferran Padilla i Cristina Moure, amb anys de trajectòria, formació d'excel·lència i experiència professional. Disposem dels mitjans tècnics més apropiats per al diagnòstic de malalties cardíaques tals com l'angina de pit, infart de miocardi, arritmies (taquicàrdies, palpitacions, bradicàrdies), o insuficièncias cardíaca. Mitjançant l’electrocardiograma, la ecografia del cor, la prova d’esforç o el Holter ECG podem determinar la presència d'alteracions cardíaques, la seva severitat i el tractament més idoni. 

Seguiment individual a cada pacient

A la consulta de cardiologia a Sabadell farem un seguiment personalitzat de cada pacient, aplicant les mesures preventives necessàries per millorar la salut del pacient, i disminuir riscos futurs.

Principals companyies d’assegurances

A la consulta privada també tenim concert amb les millors companyies mèdiques asseguradores, que pots consultar a continuació. Demana cita prèvia i després de la visita o trucada, podrem planificar les proves diagnòstiques que siguin més necessàries i oportunes.